Jag har inte fått något lösenord?

Oavsett om du själv eller en administratör lägger upp dig som ny spelare så skickas alltid ett lösenord till angiven adress vid registrering. Men av olika anledningar så kommer inte alltid mejlet fram ordentligt. Nedan är några förslag på åtgärder du kan testa själv för att få tag på lösenordet.

Titta i skräpposten

Börja med att titta bland din mejlklients skräppost. Hittar du det där så markera att det inte är skräppost så ska det inte hamna där nästa gång. Hittar du det inte så rensa skräpposten helt och hållet så att det är tomt inför nästa steg.

Återställ lösenordet

Det kan möjligtvis ha varit något tillfälligt fel som gjorde att mejlet inte kom fram. Därför är det bra att testa att återställa lösenordet. Då genereras ett nytt och skickas till din angivna mejladress. Får du ett felmeddelande när du försöker återställa så kan det betyda att du angivit en felaktig adress när du registrerade dig. Kontakta då Supporten för vidare hjälp.

För att återställa lösenordet så går man till inloggningssidan och klickar på Glömt lösenordet?, alternativt https://ligaspel.se/login/reset/.

Lägg till betrodd avsändare

Ibland kan det hända att domäner klassas felaktigt som spam eller skräp. Då kan det hjälp att lägga till dem i din lista över betrodda avsändare. Nedan visas hur du gör detta i Outlook. Observera att det kan dröja en stund innan det slår igenom så vänta ett tag efter denna förändring och testa sedan att återställa lösenordet enligt ovan.

Kontakta Support

Om du inte kommer vidare med något ovan så kontakta då Supporten så hjälps vi åt att felsöka vidare.

Last updated