Hur ändrar jag ett resultat?

Det man gör för att ändra ett resultat är att först radera det gamla resultatet och sedan lägga upp ett nytt.

Om man har behörighet att radera ett resultat beror på några olika saker. Handlar det om en vänskapsmatch så kan man radera resultatet i upp till 7 dagar från det att resultatet registrerades.

Om administratören har angivit att spelare ska kunna radera resultat själva, så kan man när som helst under en omgång göra detta. Men om administratören inte tillåter det så behöver man kontakta administratören som då får hjälpa till med detta.

Genom att visa detaljer för resultatet så ser man om man är behörig att radera eller inte. Klicka på dom tre vertikala prickarna bredvid resultatet. Då öppnas ett litet fönster med detaljer. Ser man och kan klicka på Radera-knappen så är man behörig.