Version 20.06

Boka vänskapsmatch

Sedan tidigare har det varit möjligt att registrera vänskapsmatcher. Nu är det även möjligt att boka vänskapsmatcherna i systemet.

Med en bokad vänskapsmatch får automatiskt en bokning till sin kalender, samt en påminnelse minst 6 timmar innan match. Detta är ett bra sätt att minska risken för missförstånd. Det finns inget tråkigare än att stå redo på banan utan motståndare.

När sedan matchen är spelad och resultatet ska registreras så är dom flesta uppgifterna redan ifyllda. Detta gör att det går väldigt snabbt att registrera.

Boka gör man t ex genom att ta sig till sin profilsida via go.ligaspel.se, eller via "appen". Vid menyn Boka match kan man sen välja Vänskapsmatch. Där lägger man till alla spelare i respektive lag och väljer vilken tid som är bokad. Om det är en lagsport så lägger man bara till fler spelare genom ikonen med plustecknet.

Observera att själva bokningen av banan görs via respektive anläggnings bokningssystem.

Liknande rating

Vid varje spelare som har angett en aktiv stad samt har en ratingpoäng, kan man se spelare med liknande rating inom samma område. Om man klickar på Visa mer, så kommer man till rankingen för aktuellt område.

Förändrade lag-ID

Vi har gjort en grundläggande förändring i systemet som har gjort att alla lag har fått nya ID. Detta har ingen större betydelse om man klickar sig fram. Men om det finns gamla länkar t ex i mejl så kommer du till en sida som säger att laget inte finns.

Last updated