Version 20.02

  • Hantera lagmedlemmar (ändra och ta bort med mera)

  • Tydligare se att du står i kö, samt lämna kö

  • Uppdaterad Americano-formel

  • Ligaspel.se som app (ish)

  • Köp svettarmband med dina Lira

Hantera lagmedlemmar

Nu kan du som lagledare göra mer än att bara lägga till spelare. Du kan även byta roll, ta bort spelare eller ändra lagledare. Du kan läsa mer under FAQ Hur hanterar jag spelare i laget?

Tydligare se att du står i kö, samt lämna kö

När du ansöker att gå med i en liga så är det nu tydligare att du står i kö. Du kan även lämna kön om du inte längre vill vara kvar. Observera att om du spelar i ett lag så är det laget som lämnar kön.

När någon lämnar kön så skickas ett mejl till ligans administratörer för information.

Uppdaterad Americano-formel

Efter input från användare så har vi uppdaterat formeln till spelschema för Americano. Spelformen där man ställer upp som ensam spelare men spelar i lag med en ny partner varje match.

Efter uppdateringen så spelar man tillsammans med alla spelare 1 gång, och möter alla spelare 2 gånger. Detta gäller för 4n samt 4n + 1 spelare (ex 4, 5, 8, 9, 12, 13).

Det finns stöd för 4 - 60 spelare i varje division. Med obegränsat antal divisioner. Men normalt spelar man med 4, 8 eller 16 spelare per division.

Ligaspel.se som app (ish)

Om man med App menar att du snabbt kan trycka på en ikon på hemskärmen och komma direkt in i helskärmsläge till din spelarprofil. Då finns det, om du har iPhone (>iOS 13) eller Android.

Läs mer här om hur du installerar appen.

Köp svettarmband med dina Lira

Tjänar du så mycket Lira att du inte vet vad du ska göra av dem? Ett tips är att du kan använda dem för att köpa svettarmband med en Ligaspels-logga på. Minst 200 Lira behöver du för att få hem ett svettarmband i brevlådan.

Köp här: https://ligaspel.se/donate/

Du vet väl också om att du kan köpa ett tillägg för 80 Lira så att du ser om dina meddelanden som du skickar från systemet har levererats?

Detta gör du här: https://ligaspel.se/messages/ (om du är inloggad).

Last updated