Version 19.03

  • Förbättringar och buggfixar

  • Bättre överblick på matcher oavsett status

  • Varje match har ett unikt ID

  • Tydligare spelschema

  • En ny sida för divisioner

  • Bättre stöd för många möten i samma omgång

  • Fånga mejl som studsar

Bättre överblick på matcher

Tidigare fanns registrerade matcher på ett ställe och bokade matcher på ett annat ställe. Fanns det varken en bokad eller registrerad match så kunde det vara svårt att så ha kolla på dessa.

Nu finns det möjlighet att se alla matcher på ett tydligare sätt. Man ser alla matcher på samma ställe och man kan se om matchen är spela, bokad eller obokad.

Oavsett status på matchen eller om matchen bokas om så har varje match nu ett unikt ID som är samma under hela omgången.

Tydligare spelschema

Detta hänger ihop med punkten ovan. Men det finns nu en meny för att komma direkt till sitt spelschema. Och om man är med i flera ligor så ser man samtliga matcher i detta spelschema.

En ny sida för division

Varje division har nu en egen sida där man bland annat kan se samtliga matcher som ska spelas inom divisionen. Det går även att klicka sig fram och tillbaka mellan divisionerna enligt markeringen på bilden.

Bättre stöd för många möten i samma omgång

Dubbelmöten har funnits inofficiellt tidigare. Men nu fungerar det bättre och det finns stöd för upp till 20 möten per omgång. Detta ställer man in i kontrollpanelen under Inställningar.

Fånga mejl som studsar

Om mejl som skickas från Ligaspel studsar på grund av felaktig mejladress eller annat så kan spelaren avaktiveras i Kontrollpanelen under Spelare. Då skickas det inte längre några mejl till spelaren. Man kan då korrigera adressen så ska det fungera igen. Skulle adressen vara felaktigt avaktiverad så är det bara att höra av sig till Supporten.

Last updated